مدیریت ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی
:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران
:: خاتمه قرارداد «مطالعات شناسایی مخاطرات به روش هزید در پالایشگاه پارسیان»
منشور اخلاقی دانشجویان

:: قابل توجه کلیه دانشجویان میهمان ::
 | تاریخ ارسال: 1398/5/27 |
بدینوسیله به اطلاع می‌رساند دانشجویان متقاضی میهمانی که با درخواست میهمانی آنها در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ موافقت شده است، جهت تحویل مدارک از تاریخ  ۱۳۹۸/۰۶/۰۵ الی ۱۳۹۸/۰۶/۰۹ به اداره پذیرش و ثبت‌نام مراجعه فرمایید.
۱. اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه سجاد جهت میهمانی (پزشکی، عقدنامه و ........)
۲. اصل شناسنامه
۳. اصل کارت ملی
۴. تعرفه انتخاب واحد تائید شده توسط دانشگاه مبداء (لیست دروس)
۵. ریز نمرات دانشگاه مبداء
۶. اصل فرم درخواست میهمانی (قابل دریافت از سامانه سجاد)
۷. اسکن عکس، و کلیه مدارک فوق‌الذکر در سی‌دی
همچنین کلیه دانشجویان میهمان (تمدید میهمانی و میهمان دائم) جهت بررسی وضعیت میهمانی خود از تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۱۰ الی۱۳۹۸/۰۶/۱۳ به اداره پذیرش و ثبت نام مراجعه فرمایید.ضمنا دانشجویانی که با تمدید میهمانی آنها مورد موافقت قرار گرفته با ارائه لیست دروس و اصل فرم درخواست میهمانی (قابل دریافت از سامانه سجاد) در تاریخ یاد شده مراجعه فرمایند.

آدرس کانال رسمی معاونت آموزشی:

دفعات مشاهده: 6144 بار   |   دفعات چاپ: 767 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4212