مدیریت ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

:: مقاله علمی دکتر علی ملکی بالاترین ضریب تاثیرمقالات چاپ شده دانشگاه علم و صنعت ایران را به خود اختصاص داد
:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
منشور اخلاقی دانشجویان

:: قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/4/3 |
اطلاعیه شماره ۳ برگزاری نیم‌سال تابستان ۹۸
پیرو اطلاعیه های شماره ۱ و ۲ اداره آموزش
ثبت نام در سامانه گلستان در نیمسال ۳۹۷۳ ۱۳۹۸/۰۴/۱۵ لغایت ۱۳۹۸/۰۴/۱۹
پرداخت شهریه در سامانه گلستان ۱۳۹۸/۰۴/۱۳ لغایت ۱۳۹۸/۰۴/۲۲
شروع کلاس ها ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
پایان کلاس ها ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
امتحانات ۱۳۹۸/۰۶/۰۹ لغایت ۱۳۹۸/۰۶/۱۳

دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران
۱. ثبت¬نام در ترم ۹۷۳ در سامانه گلستان در زمان مقرر.
۲. پرداخت شهریه در سامانه گلستان  قسمت پیشخوان  خدمت در زمان مقرر.
۳. در تاریخ ۲۹/۰۴/۱۳۹۸ دسترسی به سایت مدیریت دروس از طریق مرکز آموزش های الکترونیکی ایجاد می¬شود.
دانشجویان سایر دانشگاه ها
        مراجعه از تاریخ (۰۳/ ۰۴/۱۳۹۸ الی ۱۹/۰۴/ ۱۳۹۸) به سامانه گلستان دانشگاه علم و صنعت ایران به آدرس https://golestan.iust.ac.ir  قسمت ورود به سیستم، لینک متقاضی میهمان
       مدارک مورد نیاز:
۱. تکمیل مشخصات فردی
۲. ارسال نسخه الکترونیکی مدارک

۳. واریز شهریه ثابت

۴. ثبت نام و اخذ واحد (از تاریخ ۱۵/۰۴/۱۳۹۸ الی ۱۹/۰۴/۱۳۹۸)

۵. دریافت گواهی ثبت نام
شرایط اخذ واحد تابستانی
• دروس ارائه شده (ریاضی عمومی ۱ و ۲ – فیزیک پایه ۱ و ۲ – آمار و احتمال مهندسی )
• دانشجویان دانشگاه علم و صنعت بدون هیچ‌گونه محدودیتی اعم از سال ورود یا داشتن نمره مردودی در آن دروس می‌توانند در واحد آموزش الکترونیکی اخذ واحد نمایند.
• حداکثر واحد ثبت نامی در ترم تابستانی ۶ واحد می باشد.
• حذف و اضافه در ترم تابستان امکان پذیر نیست.
• رعایت پیش نیازی و هم نیازی بر عهده دانشجو است.
• شهریه پرداختی به هیچ وجه قابل استرداد نیست.
• شهریه ثابت ۱۲۰۰۰۰۰ ریال و شهریه متغیر هر واحد ۱۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد.(۱درس ۴۲۰۰۰۰۰ ریال و ۲ درس ۷۲۰۰۰۰۰ ریال )
• ریز نمرات دانشجویان سایر دانشگاه ها به دانشگاه مبداء از تاریخ ۲۳/۶ الی ۲۷/۶ ارسال می گردد.
 امتحان پایان ترم به صورت حضوری و دروس فیزیک ۱و۲ در تاریخ ۰۹/۶ درس آمار و احتمال مهندسی ۱۱/۶ و دروس ریاضی۱و۲ در تاریخ ۱۳/۶ برگزار می گردد.
 کلیه دانشجویان دانشگاه علم و صنعت جهت ارسال پیامک حتما شماره تلفن همراه خود را به روزرسانی نمایند.
 با توجه به اطلاعیه مذکور لطفا از مراجعه حضوری و تماس با کلیه واحدهای دانشگاه جدا خودداری فرمائید.
 کلیه دانشجویان میهمان عادی و دائم در دانشگاه علم و صنعت جهت اخذ دروس مانند دانشجویان سایر دانشگاه ها اقدام نمایند.
 دانشجویان سایر دانشگاهها پس از ثبت نام جهت ورود به دانشگاه برای امتحان پایان ترم تعرفه ثبت نام (اخذ واحد) خود را پرینت گرفته و جهت مهر و امضاء به اداره پذیرش و ثبت نام مراجعه فرمایید. بدیهی است در صورت نداشتن پرینت ثبت نام و کارت شناسایی از ورود به جلسه امتحان خودداری می گردد.
 ارائه کارت دانشجویی، برای دانشجویان دانشگاه علم و صنعت جهت امتحان پایان ترم الزامی می باشد.
امور آموزش دانشگاه
آدرس کانال رسمی معاونت آموزشی:

دفعات مشاهده: 7384 بار   |   دفعات چاپ: 735 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4218