مدیریت ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران
:: خاتمه قرارداد «مطالعات شناسایی مخاطرات به روش هزید در پالایشگاه پارسیان»
:: کسب عنوان دانشگاه برگزیده کشور برای اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت توسط دانشگاه علم و صنعت ایران
:: اطلاعیه نحوه استفاده از خدمات بیمه تکمیلی در تعطیلات تابستان ۹۹
منشور اخلاقی دانشجویان

:: پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد ۹۹-۹۸ از سایر دانشگاه ها ::
 | تاریخ ارسال: 1397/9/25 |
اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجویان ممتاز از سایر دانشگاه‏ها در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۹-۹۸
از طریق آیین ‏نامه بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران

بدینوسیله به اطلاع می­رساند، مطابق "آیین ‏نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،" دانشگاه علم و صنعت ایران درخواست دانشجویان ممتاز کارشناسی ورودی مهرماه سال ۱۳۹۴ سایر دانشگاه‏های دولتی را جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) سال تحصیلی ۹۹-۹۸ مورد بررسی قرار می‏دهد. متقاضیان باید ثبت نام اولیه خود را از تاریخ ۹۷/۹/۲۵لغایت ۹۷/۱۰/۱۰ صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق آدرس https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به پورتال دفتر استعدادهای درخشان به نشانی www.gto.iust.ac.ir مراجعه نمائید.

آدرس کانال ما در پیام رسان سروش:http://sapp.ir/iustedu
دفعات مشاهده: 2790 بار   |   دفعات چاپ: 452 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4212