طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

:: برگزاری جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با واحد خواهران هیات محبان الحسین(ع)
:: گزارش وبینار : "افزایش مهارت های فردی" (کنترل استرس، کنترل خشم، تقویت انگیزه)
:: برگزاری نشست مجازی با محوریت آموزش مجازی
:: گزارش رویداد

منشور اخلاقی دانشجویان

:: شروع ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
به اطلاع می رساند که فرایند ارزشیابی اساتید در نیمسال اول ۹۸-۹۷ از روز شنبه مورخ  ۱۳۹۷/۰۹/۱۷  الی چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۹/۲۸ در سامانه گلستان انجام خواهد شد. لذا از دانشجویان گرامی خواهشمند است در زمان مقرر با مراجعه به سایت گلستان عملیات ارزشیابی را انجام دهند. دقت فرمائید در انتهای فرایند از کلید ~اعمال تغییرات~ استفاده نمائید(کلید ~بررسی تغییرات~ به تنهایی کافی نیست)

نکته بسیار مهم : دانشجویانی که در مهلت مقرر  اقدام به انجام ارزشیابی ننمایند و یا مراحل ارزشیابی کلیه دروس را به طور کامل به اتمام نرسانند، انتخاب واحد نیمسال آینده آنان با تاخیر انجام خواهد شد. و هیچ دلیلی پذیرفته نخواهد شد.

آدرس کانال ما در پیام رسان سروش:

دفعات مشاهده: 2125 بار   |   دفعات چاپ: 426 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4098