:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی

:: شروع ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
به اطلاع می رساند که فرایند ارزشیابی اساتید در نیمسال اول ۹۸-۹۷ از روز شنبه مورخ  ۱۳۹۷/۰۹/۱۷  الی چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۹/۲۸ در سامانه گلستان انجام خواهد شد. لذا از دانشجویان گرامی خواهشمند است در زمان مقرر با مراجعه به سایت گلستان عملیات ارزشیابی را انجام دهند. دقت فرمائید در انتهای فرایند از کلید ~اعمال تغییرات~ استفاده نمائید(کلید ~بررسی تغییرات~ به تنهایی کافی نیست)

نکته بسیار مهم : دانشجویانی که در مهلت مقرر  اقدام به انجام ارزشیابی ننمایند و یا مراحل ارزشیابی کلیه دروس را به طور کامل به اتمام نرسانند، انتخاب واحد نیمسال آینده آنان با تاخیر انجام خواهد شد. و هیچ دلیلی پذیرفته نخواهد شد.

آدرس کانال ما در پیام رسان سروش:

دفعات مشاهده: 452 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3897