:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16

:: برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
نظر به برگزاری سالانه مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز، دفتر استعدادهای درخشان با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد تا مراسم مربوط به سال تحصیلی ۹۷-۹۶ را در سوم دی ماه سال جاری برگزار نماید.
لازم به ذکر است، متقاضیان" ممتاز پژوهشی " می بایست ضمن تکمیل  "فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی  " نسبت به بارگذاری این فرم و مستندات پژوهشی ذکر شده در سامانه گلستان حداکثر تا تاریخ  ۹۷/۹/۲۰ اقدام نمایند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت استعداد درخشان علم و صنعت مراجعه کنید.

آدرس کانال ما در پیام رسان سروش:http://sapp.ir/iustedu

دفعات مشاهده: 423 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3862