طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
:: تست1

:: برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
نظر به برگزاری سالانه مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز، دفتر استعدادهای درخشان با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد تا مراسم مربوط به سال تحصیلی ۹۷-۹۶ را در سوم دی ماه سال جاری برگزار نماید.
لازم به ذکر است، متقاضیان" ممتاز پژوهشی " می بایست ضمن تکمیل  "فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی  " نسبت به بارگذاری این فرم و مستندات پژوهشی ذکر شده در سامانه گلستان حداکثر تا تاریخ  ۹۷/۹/۲۰ اقدام نمایند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت استعداد درخشان علم و صنعت مراجعه کنید.

آدرس کانال ما در پیام رسان سروش:http://sapp.ir/iustedu

دفعات مشاهده: 1293 بار   |   دفعات چاپ: 243 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3991