:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی

:: قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |
به اطلاع کلیه دانشجویان مشمول متقاضی خروج از کشور، دریافت و یا تمدید گذرنامه می‏رساند، جهت ثبت درخواست خود مراحل ذیل را انجام صورت پذیرد:
•ثبت درخواست در سامانه گلستان قسمت پیشخوان خدمت (خروج از کشور)
•ثبت درخواست در سامانه خدمات وظیفه عمومی (http://evazifeh.epolice.ir)
•پس از ثبت و تائید درخواستها توسط کارشناس آموزشی دانشکده و معاون آموزشی دانشکده ، تائید نهایی توسط کارشناس اداره پذیرش و ثبت نام (امور آموزش) در سامانه نظام وظیفه انجام می شود.
نکته: جهت ورود به سامانه خدمات وظیفه عمومی، داشتن کد سخا مورد نیاز است که این کد در برگه مجوز ثبت نام موقت صادره از پلیس ۱۰+ (در پاسخ به درخواست معافیت تحصیلی) قید شده است.در صورت نداشتن کد سخا به دفاتر پلیس + ۱۰مراجعه فرمایید.

دفعات مشاهده: 499 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3897