طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)

:: قابل توجه کلیه دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
پذیرفته شدگان آزمون های سراسری و بدون آزمون سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش آزاد(غیر بورسیه) بورسیه و مجازی موظف هستند تا تاریخ ۹۷/۳/۵ در سامانه www.saorg.ir (بخش دانشجویان غیر ایرانی) ثبت نام بعمل آورند و کد رهگیری دریافت نمایند.
جهت انجام ثبت نام بصورت سیستمی به معاونت دانشجویی دفتر دانشجویان غیر ایرانی(سرکار خانم گودینی)مراجعه نمایید.
لازم به ذکر است از خرداد ماه ۹۷ هرگونه خدمات کنسولی به دانشجویان بین المللی منوط به ثبت اطلاعات عمومی و تحصیلی در این سامانه می باشد.
دفعات مشاهده: 2357 بار   |   دفعات چاپ: 182 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4000