مدیریت ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی
:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران
:: خاتمه قرارداد «مطالعات شناسایی مخاطرات به روش هزید در پالایشگاه پارسیان»
منشور اخلاقی دانشجویان

:: قابل توجه کلیه دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل ::
 | تاریخ ارسال: 1397/2/26 |
پذیرفته شدگان آزمون های سراسری و بدون آزمون سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش آزاد(غیر بورسیه) بورسیه و مجازی موظف هستند تا تاریخ ۹۷/۳/۵ در سامانه www.saorg.ir (بخش دانشجویان غیر ایرانی) ثبت نام بعمل آورند و کد رهگیری دریافت نمایند.
جهت انجام ثبت نام بصورت سیستمی به معاونت دانشجویی دفتر دانشجویان غیر ایرانی(سرکار خانم گودینی)مراجعه نمایید.
لازم به ذکر است از خرداد ماه ۹۷ هرگونه خدمات کنسولی به دانشجویان بین المللی منوط به ثبت اطلاعات عمومی و تحصیلی در این سامانه می باشد.
دفعات مشاهده: 3086 بار   |   دفعات چاپ: 326 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4212