:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ شهر خدا ، رمضان و رازهای روزه داری/ 17 اردیبهشت1398

:: شروع ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۶ |
 به اطلاع می رساند که فرایند ارزشیابی اساتید در نیمسال اول 97-96 از روز شنبه مورخ  1396/09/25  الی سه شنبه 1396/10/05 در سامانه گلستان انجام خواهد شد. لذا از دانشجویان گرامی خواهشمند است در زمان مقرر با مراجعه به سایت گلستان عملیات ارزشیابی را انجام دهند. دقت فرمائید در انتهای فرایند از کلید ~اعمال تغییرات~ استفاده نمائید(کلید ~بررسی تغییرات~ به تنهایی کافی نیست)
نکته بسیار مهم : دانشجویانی که در مهلت مقرر  اقدام به انجام ارزشیابی ننمایند و یا مراحل ارزشیابی کلیه دروس را به طور کامل به اتمام نرسانند، انتخاب واحد نیمسال آینده آنان با تاخیر انجام خواهد شد. و هیچ دلیلی پذیرفته نخواهد شد.
دفعات مشاهده: 865 بار   |   دفعات چاپ: 110 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3862