:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی رشته برق ورودی 1396 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۴ |
از کلیه دانشجویان کارشناسی رشته برق ورودی 1396 دعوت می گردد تا در جلسه معارفه و نشست آموزشی  با حضور ریاست محترم دانشکده، معاونین و مدیران محترم گروهها مورخ شنبه 1396/07/29 از ساعت 13:45 لغایت 15 که در دانشکده برق بشرح برنامه زیر  برگزار می گردد، شرکت فرمائید.

-در این جلسه نحوه پیش ثبت نام نیمسال دوم 97-96 دانشجویان مربوطه اعلام و هماهنگی لازم نیز انجام خواهد شد. لذا با توجه به شروع پیش ثبت نام دانشکده از تاریخ 1396/08/06، حضور دانشجویان فوق در این جلسه ضروری می باشد.
-تقدیر از دانشجویان برتر ورودی 1396
قابل ذکر است که جهت حضور کلیه دانشجویان در جلسه فوق، هماهنگی لازم با اساتید دروس مربوطه در ساعت اعلام شده نیز بعمل خواهد آمد.

مکان: سالن همایش ملاصدرا
آموزش دانشکده برق
دفعات مشاهده: 998 بار   |   دفعات چاپ: 121 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code