کارنامه انگلیسی

فرم درخواست صدور کارنامه انگلیسی

:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396

:: ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسی ارشد سال 1396 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۲ |
ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرفته شدن شما در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-96 دانشگاه علم و صنعت ایران، به استحضار میرساند تشکیل پرونده و ثبت نام آموزشی کلیه پذیرفته شدگان معرفی شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور از روز یکشنبه 1396/06/19 الی چهارشنبه 1396/06/22 انجام خواهد شد. شایان ذکر است جزئیات فرآیند ثبت نام متعاقباً اعلام خواهد شد.

مدیریت تحصیلات تکمیلی
دفعات مشاهده: 219 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.181 seconds with 959 queries by yektaweb 3455