مدیریت ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران
:: خاتمه قرارداد «مطالعات شناسایی مخاطرات به روش هزید در پالایشگاه پارسیان»
:: کسب عنوان دانشگاه برگزیده کشور برای اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت توسط دانشگاه علم و صنعت ایران
:: اطلاعیه نحوه استفاده از خدمات بیمه تکمیلی در تعطیلات تابستان ۹۹
منشور اخلاقی دانشجویان

:: قابل توجه کلیه دانشجویان شهریه پرداز ::
 | تاریخ ارسال: 1396/6/5 |
به اطلاع می رساند جهت ثبت نام نیمسال اول 97-96 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین تسویه کلیه بدهی های خوداقدام نمایند. سیستم گلستان از ثبت نام و همچنین صدور مجوز دفاع دانشجویانی که تا تاریخ 1396/06/15 نسبت به تسویه بدهی های خود اقدام ننماید جلوگیری نموده و عواقب بعدی آن بر عهده شخص دانشجو می باشد. دانشجویان عزیز می توانند جهت اطلاع ازمیزان بدهی و همچنین پرداخت های مربوطه به پرتال شخصی خود در سایت گلستان مراجعه نموده واز امکان پرداخت الکترونیکی با استفاده از رمز دوم کارت بهره گیرند.

مدیریت گسترش و برنامه ریزی درسی
دفعات مشاهده: 2297 بار   |   دفعات چاپ: 314 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4212