:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397

:: قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم ::

قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم

گزارش حق التدریس ۱۶ هفته نیمسال دوم ۹۵-۹۴ اساتید هیئت علمی (داخلی) به شماره نامه ۱۲۳۹/۳۵ مورخ ۹۴/۱۰/۱۳ و گزارش ۲ هفته اساتید نیز (پس از ورود نمرات) به شماره نامه ۱۳۴۰/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۵ و گزارش حق التدریس ۱۸ هفته اساتید مدعو نیمسال دوم ۹۵-۹۴ به غیراز اساتیدی که دارای نقص مدارک می باشند و نمرات دانشجویان را وارد نکرده اند به شماره نامه ۱۳۳۷/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۳ به دفتر معاونت اداری و پشتیبانی ارسال گردیده است و گزارشات توسط آن حوزه جهت پرداخت به امور مالی ارسال می گردد.

دفعات مشاهده: 3021 بار   |   دفعات چاپ: 453 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3701