کارنامه انگلیسی

فرم درخواست صدور کارنامه انگلیسی

:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396

:: قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم ::

قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم

گزارش حق التدریس ۱۶ هفته نیمسال دوم ۹۵-۹۴ اساتید هیئت علمی (داخلی) به شماره نامه ۱۲۳۹/۳۵ مورخ ۹۴/۱۰/۱۳ و گزارش ۲ هفته اساتید نیز (پس از ورود نمرات) به شماره نامه ۱۳۴۰/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۵ و گزارش حق التدریس ۱۸ هفته اساتید مدعو نیمسال دوم ۹۵-۹۴ به غیراز اساتیدی که دارای نقص مدارک می باشند و نمرات دانشجویان را وارد نکرده اند به شماره نامه ۱۳۳۷/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۳ به دفتر معاونت اداری و پشتیبانی ارسال گردیده است و گزارشات توسط آن حوزه جهت پرداخت به امور مالی ارسال می گردد.

دفعات مشاهده: 1831 بار   |   دفعات چاپ: 256 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.132 seconds with 959 queries by yektaweb 3455