:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16

:: قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم ::

قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم

گزارش حق التدریس ۱۶ هفته نیمسال دوم ۹۵-۹۴ اساتید هیئت علمی (داخلی) به شماره نامه ۱۲۳۹/۳۵ مورخ ۹۴/۱۰/۱۳ و گزارش ۲ هفته اساتید نیز (پس از ورود نمرات) به شماره نامه ۱۳۴۰/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۵ و گزارش حق التدریس ۱۸ هفته اساتید مدعو نیمسال دوم ۹۵-۹۴ به غیراز اساتیدی که دارای نقص مدارک می باشند و نمرات دانشجویان را وارد نکرده اند به شماره نامه ۱۳۳۷/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۳ به دفتر معاونت اداری و پشتیبانی ارسال گردیده است و گزارشات توسط آن حوزه جهت پرداخت به امور مالی ارسال می گردد.

دفعات مشاهده: 3498 بار   |   دفعات چاپ: 541 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3862