ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
:: اطلاعیه برنامه امتحانات دانشجویان مهندسی برق ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۰/۹ |

به اطلاع دانشجویان رشته مهندسی برق پردیس دانشگاهی میرساند برنامه امتحانات ترم جاری به شرح جدول ذیل می باشد:

ضمنا به اطلاع دانشجویان رشته بیو الکتریک می رساند که برنامه امتحانی درس آزمایشگاه فیزیولوژی دکتر لشگری به تاریخ چهارشنبه 17 دیماه ساعت 13:30 در کلاس 304 تغییر یافته است.

برنامه امتحانات

با آرزوی موفقیت

امور آموزش پردیس دانشگاهی

دفعات مشاهده: 5005 بار   |   دفعات چاپ: 1011 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر