ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
:: اطلاعیه مهم در خصوص حذف اضطراری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۸/۲۵ |

اطلاعیه امور آموزش پردیس در خصوص حذف اضطراری نیمسال تحصیلی جاری

بدینوسیله به اطلاع می رساند مطابق تقویم آموزشی دانشگاه، مهلت ارائه درخواست حذف اضطراری دروس نیمسال تحصیلی جاری تا تاریخ 12/9/93 می باشد.

دانشجویان متقاضی می توانند تقاضای خود را از طریق فرم ویژه حذف اضطراری دروس که در سایت پردیس،( قسمت فرمها و دستورالعمل ها) موجود است به امور آموزش پردیس ارائه نمایند.

با آرزوی موفقیت

امور آموزش پردیس-25/8/1393

دفعات مشاهده: 3136 بار   |   دفعات چاپ: 770 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4030