کارنامه انگلیسی

فرم درخواست صدور کارنامه انگلیسی

:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396

:: فراخوان دریافت دستاوردهای دانشجویی در کلیه مقاطع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۹/۱۱ |

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در کلیه مقاطع می رساند، که دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه (به مناسبت هفته پژوهش ، 16  تا  20 آذرماه) نمایشگاهی به منظور معرفی دستاوردهای علمی-پژوهشی شامل :  کتابهای دانشجویی-طرح پژوهشی-اختراعات و ...  برگزار می کند.

از کلیه دانشجویان عزیز درخواست می گردد تا تاریخ شنبه  9  آذرماه محصولات علمی-پژوهشی خود را به همراه مستندات مرتبط جهت  ارزیابی، عرضه و تقدیر  به دفتر استعداد های درخشان واقع در دانشکده قدیم کامپیوتر ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 1782 بار   |   دفعات چاپ: 462 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.188 seconds with 959 queries by yektaweb 3455