:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396
:: برگزاری سفر شاد علمی فرزندان اساتید و کارکنان / 23 آذر 1396

:: شرایط شرکت در هفدمین دوره مراسم جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه علم وصنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۸/۶ |

شرایط شرکت در مراسم جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه علم وصنعت ایران :

1- زمان آغاز ثبت‌نام برای زوج‌های دانشجو از تاریخ 1/08/1392 همزمان با ایام عید سعید غدیر خم لغایت 20/08/1392 خواهد بود .

2- تاریخ عقد مجاز برای ثبت‌نام ، از تاریخ 01/7/91 الی 30/7/92 می‌باشد .

3- جهت ثبت نام اینترنتی می بایست پس از مراجعه به سایت www.nahadiust.ir مراحل ثبت نام را انجام دهید .

4- در مواردی که هر دو زوج مشغول به تحصیل در دانشگاه هستند یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی اقدام به ثبت نام در دانشگاه خود نموده و از تکرار ثبت نام در دانشگاه همسر جدا خودداری شود. ( در غیر اینصورت پس از ارزیابی خودکار اطلاعات ، سیستم اطلاعات همسان را بصورت کامل حذف نموده و به هیچ یک از ثبت نامی ها ترتیب اثر داده نخواهد شد .)

5- دانشجویان ملزم هستند بلافاصله پس از ثبت‌نام، در اسرع وقت مدارک لازم را جهت تایید به دفتر نهاد یا به رابط ازدواج دانشجویی در دانشگاه مربوطه ارائه نمایند.

6- جهت تأیید ثبت نام می بایست حداکثر تا 72 ساعت پس از ثبت نام در سایت به دفتر نهاد دانشگاه مراجعه گردد .

تذکر: در سال جاری در سایت جدید امکان ویرایش اطلاعات ثبت شده توسط خود داوطلب قبل از تایید رابط ازدواج امکان پذیر می باشد .

مدارک لازم جهت تأیید صحت ثبت‌نام دانشجو :

1- اصل پرینت فرم ثبت نام اینترنتی که توسط دانشجوی داوطلب تکمیل و تایید شده است .

2- اصل عقدنامه (صفحات ثبت تاریخ عقد، مشخصات زوجین ومهریه)

3- اصل شناسنامه زوجین

4- اصل کارت دانشجویی

5- اصل کارت ملی زوجین

ضمناً فایل اسکن شده تمامی مدارک بالا می بایست به دفتر نهاد دانشگاه علم وصنعت ایران واقع در طبقه اول ساختمان پانزده خرداد ارائه گردد .

• در صورت دارا بودن سهمیه شاهد، نخبگان علمی، فعالان فرهنگی دینی (برگزیدگان مسابقات کشوری در رشته‌های قرآن حفظ و قرائت، نهج‌البلاغه، حکمت مطهر، صحیفه سجادیه و...) اصل مدارک مربوطه به دفتر ارائه وکپی آن اخذ می شود
  • جهت رفع هرگونه مشکل و یا ابهام در مورد ثبت نام می توانید به سایتwww.nahadiust.ir مراجعه و یا با شماره 77240561 تماس حاصل نمائید .
دفعات مشاهده: 3600 بار   |   دفعات چاپ: 504 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 29 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.197 seconds with 942 queries by yektaweb 3571