ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
:: مهلت حذف و اضافه دانشجویان ورودی بهمن ماه 91 ::
 | تاریخ ارسال: 1392/6/23 |

به اطلاع دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ارشد ورودی بهمن 91 در کلیه می رساند مهلت حذف و اضافه واحدهای درسی، مطابق تقویم آموزشی دانشگاه، ازساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 24/6/92 لغایت 23:59 روز چهارشنبه 27/6/92 می باشد.

در همین ارتباط توجه عزیزان را به نکات مهم زیر جلب می نماید:

1- آن دسته از دانشجویانی که در مهلت انتخاب واحد، موفق به اخذ واحدهای درسی شده اند نیاز به تغییر برنامه خود ندارند و صرفا جهت چک کردن برنامه درسی خود یک بار گزارش"برنامه هفتگی" خود را در سیستم آموزش دانشگاه چک کنند.

2- آن دسته از دانشجویانی که به هر دلیل در مهلت انتخاب واحد موفق به اخذ واحدهای درسی نشده اند موظفند در مهلت حذف و اضافه با دسترسی خود به سیستم آموزش دانشگاه مراجعه و نسبت به اخذ واحدهای درسی مربوطه اقدام نمایند.

3- مطابق آئین نامه آموزشی بعد از مهلت حذف و اضافه برای دانشجویانی که انتخاب واحد نکرده اند "عدم مراجعه" صادر خواهد شد و مسئولیت تبعات آن بر عهده دانشجو خواهد بود.

با آرزوی موفقیت

معاونت آموزشی پردیس

23/6/92

دفعات مشاهده: 24085 بار   |   دفعات چاپ: 1557 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 20 بار   |   0 نظر