:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396
:: برگزاری سفر شاد علمی فرزندان اساتید و کارکنان / 23 آذر 1396

:: قابل توجه دانشجویان ممتاز پژوهشی92-91 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۱۶ |

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی دانشگاه می‏رساند مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال 92-91در دو بخش آموزشی و پژوهشی در نیمه اول آبان‏ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

لذا از کلیه دانشجویان محترم دعوت می‏گردد در صورت داشتن سوابق پژوهشی در سال تحصیلی 92-91 مطابق مفاد زیر با در دست داشتن اصل اسناد و مستندات لازم جهت داوری و کسب امتیازهای مربوطه به حوزه معاونت پژوهشی – سرکارخانم حیدری- مراجعه نمایند.

*مهلت تحویل مدارک تا پایان وقت اداری روز 15/7/92 می باشد.(بدلیل ضیق وقت تمدید نخواهد شد).

مستندات قابل ارائه در بخش پژوهش :

1-مقالات علمی پذیرفته شده یا چاپ شده در مجلات معتبر ISI،  علمی و پژوهشی، کنفرانس‌ها (بدیهی است منظور از پذیرفته شده، نامه رسمی اخذ مجوز و accept  میباشد و نه پذیرشSubmit مقالات)

2-تألیف یا ترجمه کتاب با ذکر نام بعنوان مؤلف یا مترجم.

3- انجام طرح پژوهشی بصورت مشخص با تعیین درصد مشارکت با شرط پذیرش در هیأت داوری شورای هادی طرحهای دانشگاه و پس از داوری و اعلام نتیجه از سوی مدیردفتر استعدادهای درخشان می‏باشد.

*طرحهایی که فقط از سوی سازمان ها یا شرکت‏های مجری معرفی شده باشند واجد شرایط نیستند.

4- سایر موارد مندرج در آیین‏نامه ممتاز پژوهشی با تایید مراجع ذیصلاح مذکور.

نکته مهم و قابل یادآوری:

بدلیل حفظ سوابق پژوهشی ممتازین در سنوات قبل در صورت ارائه مقالات یا موارد تکراری که امتیاز آن در هر بخش قبلاً به فرد تعلق گرفته باشد، تخلف محسوب و کلاً از ردیف انتخاب خارج می‏گردد لذا حداکثر دقت در این خصوص رعایت گردد.

قابل توجه اینکه به مواردی که در مهلت مذکور بصورت کامل تدوین و ارائه نشده باشند رسیدگی نخواهد شد و امتیازی تعلق نمی‏گیرد.

بدیهی است امتیاز خروجی‏های پژوهشی برای دانشجویانی لحاظ می‏گردد که از سنوات مجاز تحصیلی (چهارسال کارشناسی و دو سال کارشناسی ارشد و چهارسال دکتری) خارج نشده باشند و ردیف انتخاب براساس امتیاز کسب شده در کل متقاضیان هر مقطع در هر دانشکده می باشد و نه ووردی و سنوات.

حوزه معاونت آموزشی

دفعات مشاهده: 2696 بار   |   دفعات چاپ: 359 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 21 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.114 seconds with 942 queries by yektaweb 3571