کارنامه انگلیسی

فرم درخواست صدور کارنامه انگلیسی

:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: نشست فرهنگی اساتید / حجت الاسلام ابراهیمی نژاد/ 8 آبان 1396

:: قابل توجه دانشجویان ممتاز پژوهشی92-91 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۱۶ |

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی دانشگاه می‏رساند مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال 92-91در دو بخش آموزشی و پژوهشی در نیمه اول آبان‏ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

لذا از کلیه دانشجویان محترم دعوت می‏گردد در صورت داشتن سوابق پژوهشی در سال تحصیلی 92-91 مطابق مفاد زیر با در دست داشتن اصل اسناد و مستندات لازم جهت داوری و کسب امتیازهای مربوطه به حوزه معاونت پژوهشی – سرکارخانم حیدری- مراجعه نمایند.

*مهلت تحویل مدارک تا پایان وقت اداری روز 15/7/92 می باشد.(بدلیل ضیق وقت تمدید نخواهد شد).

مستندات قابل ارائه در بخش پژوهش :

1-مقالات علمی پذیرفته شده یا چاپ شده در مجلات معتبر ISI،  علمی و پژوهشی، کنفرانس‌ها (بدیهی است منظور از پذیرفته شده، نامه رسمی اخذ مجوز و accept  میباشد و نه پذیرشSubmit مقالات)

2-تألیف یا ترجمه کتاب با ذکر نام بعنوان مؤلف یا مترجم.

3- انجام طرح پژوهشی بصورت مشخص با تعیین درصد مشارکت با شرط پذیرش در هیأت داوری شورای هادی طرحهای دانشگاه و پس از داوری و اعلام نتیجه از سوی مدیردفتر استعدادهای درخشان می‏باشد.

*طرحهایی که فقط از سوی سازمان ها یا شرکت‏های مجری معرفی شده باشند واجد شرایط نیستند.

4- سایر موارد مندرج در آیین‏نامه ممتاز پژوهشی با تایید مراجع ذیصلاح مذکور.

نکته مهم و قابل یادآوری:

بدلیل حفظ سوابق پژوهشی ممتازین در سنوات قبل در صورت ارائه مقالات یا موارد تکراری که امتیاز آن در هر بخش قبلاً به فرد تعلق گرفته باشد، تخلف محسوب و کلاً از ردیف انتخاب خارج می‏گردد لذا حداکثر دقت در این خصوص رعایت گردد.

قابل توجه اینکه به مواردی که در مهلت مذکور بصورت کامل تدوین و ارائه نشده باشند رسیدگی نخواهد شد و امتیازی تعلق نمی‏گیرد.

بدیهی است امتیاز خروجی‏های پژوهشی برای دانشجویانی لحاظ می‏گردد که از سنوات مجاز تحصیلی (چهارسال کارشناسی و دو سال کارشناسی ارشد و چهارسال دکتری) خارج نشده باشند و ردیف انتخاب براساس امتیاز کسب شده در کل متقاضیان هر مقطع در هر دانشکده می باشد و نه ووردی و سنوات.

حوزه معاونت آموزشی

دفعات مشاهده: 2488 بار   |   دفعات چاپ: 327 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 21 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.185 seconds with 956 queries by yektaweb 3501