:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16

:: زمان ثبت نام درخواست مهمانی ::

اطلاعیه در خصوص زمان ثبت نام درخواست مهمانی

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های کارشناسی متقاضی میهمانی می رساند از تاریخ 1/2/92 لغایت 31/2/92 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه http://91.99.101.134/EDUS/Default.Aspx  می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند، دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا به اطلاع کلیه متقاضیان میهمان اعم از میهمان مبناء یا دانشجویان میهمان فعلی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی آنان بررسی شود می رساند، لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 8011 بار   |   دفعات چاپ: 679 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 63 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3862