:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ شهر خدا ، رمضان و رازهای روزه داری/ 17 اردیبهشت1398

:: اسامی دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی سال 91-90 ::

قابل توجه دانشجویان گرامی

بدینوسیله نتایج استخراج اسامی ممتازین سال 91-90 (نیمسال اول و دوم 91-90) جهت اطلاع، اعلام می گردد.

1- مطابق آیین نامه مصوب ممتازین آموزشی کارشناسی ورودی 90، 89، 88 با شرط حداقل 30 واحد گذرانده در سال مذکور، لحاظ گردیده است و سه نفر اول هر رشته گرایش بر اساس معدل سال تحصیلی 91-90 اعلام گردیده است.

*حدنصاب حداقل معدل سال برای دانشجویان کارشناسی 5/15 می باشد.

2- مطابق آیین نامه و لحاظ شرایط دانشکده ای، ممتازین آموزشی کارشناسی ارشد مربوط به ورودی 90 با شرط حداقل 21 واحد، لحاظ گردیده است و دو نفر اول هر رشته گرایش بر اساس معدل سال تحصیلی 91-90 اعلام گردیده است.

* حدنصاب حداقل معدل سال برای دانشجویان کارشناسی ارشد 5/16 می باشد.

در رشته گرایشهایی که امکان ارائه حداقل 21 واحد میسر نبوده است کف واحد گذرانده بر اساس حداکثر واحد ارائه شده در آن دانشکده و پایین تر از 21 واحد گرفته است.

3- اطلاعات معدل دانشجویان بر اساس آخرین نمرات موجود در سیستم تا تاریخ 30/7/91 لحاظ گردیده است.

فهرست ممتارین آموزشی AWT IMAGE

فهرست ممتازین پژوهشی و افتخارآفرین AWT IMAGE

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 6722 بار   |   دفعات چاپ: 619 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 68 بار   |   0 نظر