طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد نوبت دوم ::

اطلاعیه فوری

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم (شبانه)

جهت ثبت نام نیمسال اول 92-91 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین کلیه بدهی های معوقه خود تا قبل از شروع امتحانات پایان ترم اقدام نمایند. در غیر اینصورت سیستم اجازه ثبت نام به این دانشجویان را نخواهد داد.

جهت اطلاع از از میران بدهی خود به امور مالی آموزشهای آزاد مراجعه و مبلغ مذکور را به حساب شماره 2177579002002 بانک ملی ایران ـ شعبه مینو ـ کد 1253 ـ به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه واریز نموده و اصل و کپی فیش خود را به امور مالی آموزشهای آزاد تحویل نمایید.

دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه

دفعات مشاهده: 4273 بار   |   دفعات چاپ: 648 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 61 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4000