:: دعای روزهای مهمانی خدا
:: ضیافت الهی
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ شهر خدا ، رمضان و رازهای روزه داری/ 17 اردیبهشت1398

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد نوبت دوم ::

اطلاعیه فوری

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم (شبانه)

جهت ثبت نام نیمسال اول 92-91 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین کلیه بدهی های معوقه خود تا قبل از شروع امتحانات پایان ترم اقدام نمایند. در غیر اینصورت سیستم اجازه ثبت نام به این دانشجویان را نخواهد داد.

جهت اطلاع از از میران بدهی خود به امور مالی آموزشهای آزاد مراجعه و مبلغ مذکور را به حساب شماره 2177579002002 بانک ملی ایران ـ شعبه مینو ـ کد 1253 ـ به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه واریز نموده و اصل و کپی فیش خود را به امور مالی آموزشهای آزاد تحویل نمایید.

دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه

دفعات مشاهده: 3864 بار   |   دفعات چاپ: 591 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 61 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862