کارنامه انگلیسی

فرم درخواست صدور کارنامه انگلیسی

:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: نشست فرهنگی اساتید / حجت الاسلام ابراهیمی نژاد/ 8 آبان 1396

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم ::

اطلاعیه فوری

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم (شبانه)

جهت ثبت نام نیمسال دوم 91-90 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین کلیه بدهیهای معوقه خود تا قبل از شروع ثبت نام نیمسال آتی اقدام نمایند. در غیر اینصورت سیستم اجازه ثبت نام به این دانشجویان را نخواهد داد.

جهت اطلاع از میزان بدهی خود به دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه (امورمالی) مراجعه و مبلغ مذکور را به حساب شماره 2177579002002 بانک ملی ایران - شعبه مینو - کد 1235 - به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه واریز نموده و اصل و کپی فیش خود را به دفتر آموزشهای آزاد تحویل نمایید.

دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه

دفعات مشاهده: 2589 بار   |   دفعات چاپ: 520 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 107 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.199 seconds with 956 queries by yektaweb 3501